Back to devote

verkar som jag har gått över till devote igen, see u there ;)
felicianelinders.devote.se

Devote eller?

Funderar på att övergå till devote igen? gör det ibland men ah, får se. Ni får hålla utkik där med! ;)

Yeahyea

måste snart beställa tid till frissan..då jävlar blir det förändring!! Not. Efter mycket om och men, så fortsätter jag med långt hår + sidecut. Och självklart blondt!

Close

Wäh är galet trött just nu! Kom för sent imorse (jävla bussar), som börjar bli lite utav en vana nu, bad!
Efter lunch åkte jag och Mariam till synagogan där vi filmade och intervjuade en judinna. Ändå intressant! Åkte hem efter det och träffade på gamla vänner (Y) himla synd att man knappt ses längre eftersom det är dem jag känner mig som gladast med och som jag verkligen kan lita på, ja äkta vänner! Tyvärr blev det så när alla började på olika skolor. Men vi ska ordna en träff snart!
På tal om det så skulle jag egentligen ut med Josefine idag, får se hur det blir! Har prov på onsdag så nu vet ni vad jag kommer göra den närmsta tiden.

Perfekta drömmen

Hade en häärlig dröm inatt, eller på slutet var den rätt härlig iallafall. Jag drömde att jag hade pengar, (nu ligger jag bara runt 200) och jag hittade assnygga byxor och assnygg tröja och jag var så jävla nöjd med det + jag hade långt blondt hår + perfekt sminkning.
Håller på att spara till långt hår, är på god väg men mitt hår växer sjukt sakta för det blir slitet. Min lugg däremot växer som ini!
Jaja, nu ska jag kolla på några Vänner avsnitt och bara vara nöjd med livet..(försöka! :D)

SpexarN

På kvällen blev det strandbaden

Hoppar det.

Hade kunnat skriva en hel del här, men folk kommer bara ta illa upp och tro att jag menar dem. Så nä.'
ikväll har jag fått skratta mycket från botten av mitt hjärta, äntligen!

the killers

Can we climb this mountain 
I don't know 
Higher now than ever before 
I know we can make it if we take it slow 
Let's take it easy 
Easy now, watch it go

True.

Känns som jag inte har någonstans att ta vägen



Lite bättre.

fick bli en finfin bild från skolan häromdagen!
Nu mår jag lite bättre. Mår alltid bra på kvällen men inte på dagen. Why? För allt händer på kvällen och alla vaknar till liv inklusive mig själv?
Om en stund ska jag på zumba :D andra dagen jag tränar nu, blir träning imorgon med!

Mhm.

jävligt svårt är det. riktig FML-dag

Fest hos mange

Rubriken hänger ju inte direkt ihop med texten, menar mer att dagen var fest hos mange..hoppas nån fattar?
Slutade tidigt idag, typ efter 11 nån gång.. som vanligt så ville inte jag och Delia hem för.. ja man blir helt enkelt inte glad av att vara hemma! Så vi tänkte åka till Procivitas men nej, tydligen får inte besökare komma in där osv. Den skolan alltså </3
så vi åkte till Höllviken och träffade Felix, sen kom Philip också.. trevlans! :)

What to do

galet seg dag.. inget att säga om den. Fast, fick VG på psykologiprovet. Typ det som gjort min dag?
I need a fucking change NOW

party hard

såå jävla galen kväll igår...fan att man inte har bilder :(  riktigt fet fest !

Fäst

ful bild osv men ja, fick bli en spontan bild.. fest ikvääll! bakat med Delia och Max idag, nom nom!

FRIDAY

It's friday friday :D äntligen! tycker ändå veckan har gått fort..har haft så himla mycket att göra. Hade prov idag också, tredje dagen i rad. Religion denna gången, började bra men gick sämre och sämre sen, hehe. Hoppas på G iallafall! D:
kvällen kommer bli brabra :D
bestämt mig för att ha kvar min sidecut!

Personligt.

Går igenom någon konstig period nu.. vet inte riktigt hur jag känner mig men mestadels bra, faktiskt. Känner mig lite mer stabil nu än vad jag gjorde för några veckor sen. Tror det är på grund av det samtalet (nej jag har inte berättat om samtalet för NÅGON, bara jag och "det" som vet om det och så kommer det nog förbli) men den dagen betyder nog mycket för hur jag mår nu.. släppte ut allt..grät en stund, vilket jag verkligen behövde, bara få släppa ut all skiten som jag burit inom mig, ja jag vet inte hur länge.
Det går bra nu, på den delen.

Slampa nr 1+2

Slampa nr 1 & Slampa nr 2 , som vi brukade kalla oss hehe
Gammaal bild på oss. Snackade med Cornelia idag och åh, måste träffas! Var två månader sen nu, inte ok någonstans! :(  saknar våra sjuka konversationer och allt sjukt vi brukar göra. Längtar tills du kommer till Skåne igen så vi kan ses!

September

någon gång ska jag skaffa kort frisyr, det är en sån "punkt" jag har i mitt liv. Tror dock inte jag hade passat i det men yes, någon gång!

Kulkul.

alltid lika kul i skolan . .

18 snart 80

Galet vad jag inte pallar dra mig till skolan idag.. är så himmmla trött vilket gör att jag går lika sakta som en 80 åring. Bara att kämpa på antar jag?

Bye fb.

Ah juste. Har skaffat google +. Kommer använda det istället för facebook, eller inte helt och hållet men ja. Tycker inte om fejan längre, så jävla sneaky är dom! Så atte de som känner för det, adda mig :D
stör mig när folk säger: vad är för mening med att skaffa det?
MEHN, bara gör det! :D  you will see why

Zumba

Sitter och käkar 200 grams choklad, hehe. Men det är lugnt, för ikväll ska jag dansa zumba! Ska bli såå kul och har längtat mycket till det. Kunde inte träna förra veckan för jag var sjuk men det är bättre nu iallafall. Elina hänger också med! :D
orkar tyvärr ej ta något foto idag för min snälla pojkvän har fibblat med kameran så ja, den är lite konstig.

Sladdis

Lille jag är en schladdis (sladdis) hihiho tycker det är kul för Cornelia sa idag att jag var en sladdis och jag hade aldrig hört det ordet förr. (är smått speedad inombords just nu)
nu känner jag mig säker. när jag upptäcker så många idiots det finns där ute, omkring mig så är det dig jag ser för du sticker ut från mängden och lyser upp vardagen

B&J

Har nyss krängt denna helt själv.. ångrar det som fan!

Det..det är panik!

Känslan..då man går in på skolans hemsida..läser att man ska ha läst två kapitel till imorgon i psykologi..och sen när man läser att det är prov på onsdag..det..det är panik!

Det nya

den nyinköpa tröjan som jag nämnde innan. Låt er ej luras av bilden, den är stor som ett tält! Jaja, jag vänjer miiig :D

En dag med Delia

vi träffade även Max och var hemma hos honom med hans sjukt trevliga vänner!!
nej men det var kul idag!:D
köpte även en röd tröja, vet inte vad jag ska tycka om den..

Leave me breathless

Sitter och sjunger The Corrs - Breathless , haha så jävla mycket nostalgi från 90 talet eller början av 2000 talet. Kommer ihåg när vi hälsade på Jessica i London och både hon och jag lyssnade på den heeela tiden. Awh, minnen!
Har nyss städat och sen ska jag träffa Delis i stan :D gillar denna dagen, faktiskt!

En kväll med Mackieo

BEKÅ
höhö
Titanic, nom nom!
det blev mycket jagande..
höhö

Finally

woho, äntligen äger jag en egen kamera!

RSS 2.0