Nom nom

tacosmys om en stund, nom nom!

Test

död sjuk osminkad , u name it

Mhm.

" If a girl is stupid enough to love you after you broke her heart I guarantee you she is the one "



Dejtar kudden

Fortfarande sjuk, vilket betyder att jag blir hemma imorgon OCKSÅ. Fått en himla hosta och ja vad allt förkylning innehåller.
Har iallafall något att underhålla mig med om dagarna. Pappa har köpt alla tio säsonger av Vänner, hur nice är inte det?:D har dock sett alla avsnitt tusen gånger. Men jag klagar ikke!
på något sett ser jag fram emot helgen. Kommer innehålla olika saker :)
nu ska jag ta en del nässpray och "dejta kudden" som jag gör nu 22/7 . .
Hittade denna på datorn, wtf? Aja ingen ovanlig min iallafall, då den görs dagligen..hehe

Fu

Och DÄR kom all skit ur. Fan.

Mina mardrömmar

I..ja jag vet inte hur länge men, länge har jag haft mardrömmar VARJE gång jag sover på natten. Eller jag vet inte vad som räknas som mardröm men när jag vaknar upp så känner jag mig iallafall helt omskakad och tänker "nej hoppas det inte är så i verkligheten..?!" sen inser jag att det bara var en dröm och blir delvis lugn fast ändå ängslig eller vad man ska säga. Jag vet varför jag drömmar det jag drömmer, iallafall huvudhändelsen sen kommer det ju alltid in massa annat.
Varför vi har mardrömmar:
När vi har olösta konflikter, obearbetade svåra upplevelser och annat som plågar oss har vi ofta mardrömmar. Troligen finns det alltså saker i ditt förflutna – och kanske även i ditt liv nu – som flyter upp till ytan från det omedvetna och vill bli upplösta och genomarbetade. Det är svårt att göra på egen hand.

Och ja, jag håller helt med. Mina drömmar handlar alltid om dåliga upplevelser i mitt förflutna och det händer vääldigt ofta jag säger att jag önskar att jag för EN natt kunde få drömma något lyckligt och inte massa skit som jag mått/mår dåligt över. Som nu t.ex, har varit vaken ett tag nu för jag drömde något dåligt och vågar inte somna om igen för jag vill inte drömma om sånt igen.
Men men..

Ny kamera

ska nog köpa denna när jag fått mitt studiebidrag! Behöver ny kamera plus denna är billig :D
kommer komma fler foton då, jaag gillar!

Wordfeud,hiss eller diss?

Alltså, förstår mig inte på Wordfeud! Har spelat det typ två gånger..första gången gick bra men andra gången failade jag totalt. Kvittade vad jag än skrev så blev det fel, så blev skitsur och hatar fortfarande det spelet. Men verkar som aalla spelar det och säger att det är skitkul, så borde kanske ge det en till chans? Vad ska jag annars göra när jag är sjuk likzom?
bild från google

Jajaja

ligger inne med feber nu också, härligt härligt..blir hemma imorgon också. Det enda positiva är att mamma köpte godis åt mig :D nom nom! Har dock blivit en Hemma kväll-nörd då jag snackade med mamma i telen när hon skulle välja godis åt mig.
Ungefär såhär sa jag: marabouchokladen finns på vänster sida, sen om du går en meter åt höger så finns de goda S:en och om du sen går typ en halv meter så finns de, osvosv.
Hehe, har blivit en tradition att köpa nåt där en gång i veckan!
Jajaja har inget intressant att skriva ligger bara o kollar på TV hela tiden, tack o lov att jag har en egen TV!

Mhm.

vad tror du på?
jag tror att allt händer av en anledning och det finns mycket i mitt liv som har tytt på det

Therefore,

Hoppas nu sjukanmälan funkar..sjukanmälde mig igår också men typ 8 timmar senare fick jag svar tillbaks att det inte funkade?! Blev skitsur.. so it better work today!
Har nyss sovit i några timmar och när jag ser hur sjukt fint väder det är blir jag helt besviken för jag inte kan gå ut. Dagens problem?
Och juste, någon dag tänkte jag visa hur jag sminkar mig steg för steg. Kanske både till vardags och till fest? Vi får se!

hah, ball. Wehearit.com

Sjuk ännu en dag

Sitter i sängen nu och kollar på Tv. Och jag mår sjuukt illa, fyfan -.- . Stannar hemma idag också..missar dock provet. TYVÄRR faktiskt! Bättre att ha det gjort, men men.
Märkte också att jag har någon ny design. Försökte fixa lite igår men jag fattar verkligen ingenting! Så får hitta någon som kan hjälpa mig med det.
Alltså åh, skulle egentligen på zumba ikväll men det missar jag ju nu :( var där förra onsdagen och det var sjukt kul, ska fortsätta på det!
gammal ful bild

W/e

Överraskningen var inte som jag trodde..det var att Mackies skägg var borta. Vilket jag tycker om väldigt mycket! Men det gör inte han..tyvärr. Man får njuta av det medans man kan då antar jag.
Nu ligger vi och kollar på TV och jag är helt snuvig och blöö. Får se hur jag gör med skolan imorgon

Dagen hittils

är ju sjuk så känner mig totallt hängig, sliten, ont i halsen, förkyld. U name it!
Ser ut som jag har rosa ögonskugga men det är bara mina ögonlock som är slitna
Lagade pannkakor som vanligt
pannkakor, glass och sylt. NOMNOM
tittat på de nya avsnitten av Two and a half men.
Så intressant har min dag varit än så länge! Nu ska jag sova och sen blir det förmodligen plugg

Sjuk

bjuder på en flippbild från förra sommaren, då vi var bästa vänner
var hos tandläkaren för en stund sen och jag hade inga hål! Så chockad jag blev men också överlycklig! Och jag ska tydligen ändå inte betala nästa år utan när jag är 20.
Har nyss sjukanmält mig för jag mår inte så himla bra, så det blir att ligga hemma och plugga som ini.
Skulle tydligen få en överraskning sen i eftermiddag?

Killing me softly

Fick panik ikväll av allt pluggande, alltså verkligen panik! Så jag begav mig ut på en promenad och hamnade hemma hos Fanny. Var längesen vi sågs så det var kul!
Nu sitter jag med världens huvudvärk..funderar på att vara sjuk imorgon, eller så är jag sjuk på riktigt. Känns nästan som det! Slipper iallafall engelskan imorgon då jag ska till tandläkaren istället , bra eller dåligt?
godnatt

religion †

Har nyss kommit hem och ska plugga hela dagen lång. FAN TA RELIGION! Och engelska..! Har laddat upp med lite choklad också, ska kränga som fan idag. Hoppas det händer något idag som livar upp stämningen för detta är iinte nådigt.. förlåt för att ni får lyssna på mitt klagande. Men det är min blogg och jag skriver mina känslor either you like it or not ;)
billigaste jag kunde hitta, euroshopper såklart.
nom nom? Ska dränka mig i plugg nu, ses.

.....

Vill inte till skolan men vad ska man göra?! Ändå kort dag så lika bra att gå då. Så får jag vara sjuk någon annan dag i veckan :D trött på skolan? Nejdå...

Love + bakfylla, ellor?

Har bara känt kärlek idag, så himla härligt. Saknad, längtan, lycka.. i like.
Och nu har jag lovat dig att jag ska sluta vara nojig, som jag varit den senaste tiden. Sometimes you just realize some things.. <3
jaja, andra känslor jag har känt idag är BAKFYLLA! Drack inte ens mycket igår och var inte full? Så jag känt idag iallafall, varit sjukt död så ska snart lägga mig.

NRJ experience

http://www.youtube.com/watch?v=hNQ1HLIdhiM&feature=player_embedded

Igår var jag och Delis på NRJ experience! Det var rätt fett, trodde dock det skulle vara mer folk. Men det blev ascoolt med ljuseffekterna och allt. Grym musik också. Kvällens höjdpunkt var ju Mange makers! Haha jag och Delia var och köpte dricka sen tyckte jag att jag hörde introt till Fest hos mange, så blev vi helt hysteriska och försöka komma in där igen men vi hittade inte ingången förrän typ en minut senare. Det var iallafall sjukt kul att ha sett dem! Lycka i hela kroppen var det!



All you need is one <3

At this moment there are 6,470,818,671 people in the world.
Some are running scared. Some are coming home. Some tell lies to make it through the day. 
Others are just not facing the truth. Some are evil men, at war with good. And some are good, struggling with evil. Six billion people in the world, six billion souls. And sometimes... all you need is one.


weheartit.com

lyckaaaaa

DA SÅG MAN MANGE MAKERS IKVÄLL, FYFAN VAD GLAD MAN BLEV!
berättar mer imorgon!

Ohno

Vad fan gör jag uppe nu, kan man undra. Vågar inte sova höhö

ÄNTLIGEN!

Shoppade lite med mamma i eftermiddaggs! Köpte denna underbara myströjan! Ni anar inte hur längesen det var jag shoppade..behövde verkligen detta! Låter helt sjuk i huvudet..men ja.
Köpte även denna underbara halsduken!

FIEST

Inspark igår för Mediegymnasiet och efteråt blev det lite efterfest för mig och delis hos max!

Like some kind of a boss

Dansade zumba ikväll - like a boss
och nu tittar jag på Simpsonsfilmen - like a tired boss
För er som inte fattar så står det Felicia!

Oh really?

Jag mår bra - inga känslor idag.

we're still so young, desperate for attention

Slutade kl 10 idag så jag och Delia mötte upp Andreas och åt på Maca donkan och efter det tog vi första bästa tåget från centralen. Vi ville egentligen hamna i Halland, hehe. Men vi hamnade i Helsingborg iallafall, bara det kändes otroligt långt bort.

Ett steg närmre

Jodå så atte, plugg hela tiden! Trodde trean skulle vara chill? No!
Inspark på tors, sen ledig på fredag. SWEET!
Juste, 
vadfan?! Känner mig helt vuxen nu.. men tur att mina föräldrar betalar iallafall! :D

Fest 3x 17 sep

förfest hos Elina
Väntan på bussen
På bussen
Före festen i Lorensborg

Help me find an answer.


wäh big time

har så mycket jag vill skriva men jag kan inte!
längtar till imorgon (eller ja, idag).. behöver det verkligen!

WÄH

Fyfan vad jag känner mig rastlös!! Klarar inte av att sitta still så länge! Typ en halvtimme kvar sen blir det hem och..äta! Och plugga, wääh :(  har asmycket och orkar inte göra något i skolan.  Jajaja, ska sluta waina nu. HA DE GÖTT

Fuck school?

Galet mycket plugg, har ändå ingen motivation till att plugga så sitter och äter popcorn och kollar Simpsons istället! I LIKE IT!

Blondie

Mådde inte alltför bra i skolan idag, så stack hem och blev helt yr när jag väl var hemma. Var nära på att gå in i en vägg haha, kunde inte hålla balansen :s. Sov sen i några timmar men plötsligt vaknade jag av att mamma frågade om jag ville slinga håret. Ehm ja, visst? Helt yrvaken var jag!
Men iallafall, lite mer blondie nurå! Det är nice!
Hörs

Kärlek till träning

Sitter och gnagar på en god och saftig slanggurka..m-m-m! Mat-efter-tränings-time
Tränade ett pass ikväll som heter järngympa. Snacka om att man dog!! Så jäävla jobbigt, sjukt mycket kondition och sen styrka en stund. Uh, fyfan. Både hemskt och NICE! Kommer sova gott ikväll!
måste ha saker att göra hela tiden, klarar inte av att sitta hemma, ensam. Det är inte normalt?

Another monday

Sitter och tittar på TV nu och bara chillar, är så himla trött och har huvudvärk. Kaan bero på att jag typ aldrig dricker (VATTEN, DUUH) är aldrig törstig men får höra hela tiden att jag måste dricka för det är såå viktigt o blablablah.
Riktigt seg dag för mig, det enda roliga och givande hittils har varit psykologin. Alltid intressant! Tar och sover en timme nu, kan behövas!
http://www.youtube.com/watch?v=CQAJEAZv25A   <----- kolla länk!
Allt är beroende på kroppsspråk och betoning. Ändå coolt!

Inget intressant inlägg

Var ju på stan i eftermiddags med fina Delia! Fikade lite på Barista och sen gick runt i affärer. Köpte hårfärg, så får se när det fixas! Snart hoppas jag :D
Har ganska precis duschat och nu ska jag läsa igenom psykologiläxan till imorgon,
har inte mycket att skriva just nu. Behövde iallafall komma ut idag!
:)

Stan

Lite sådär skabbig idag
Åker snart in till stan och träffar Delia, ska bli mysigt! Får se vad jag har med mig hem sen..känner att jag måste köpa något!

Åh, kära svartsjuka..

hatar dig..:)

Strandbaden

bild från hemsida.
Gårdagen; dricka, poliser, dansa, oönskat folk, musik, a bunch of 95or
ändå bra kväll!!

Argh

Godmörgon! Vaknade mycket tidigare idag än vad jag skulle för jag hade mardrömmar och jag ville inte somna om pga det. Så nu sitter jag här svintrött och kommer vara det hela dagen. MÅSTE SLUTA HA MARDRÖMMAR NÅGON GÅNG?! GE MIG RIKTIGT SÖMN FÖR EN NATT, TACK.
Ikväll blir det Strandbaden då det är Sunds insparksfest! Mycket kärlek till den skolan alltså..

Tipsar

http://gratis-fashion.se/index.php
gå in på den länken och skaffa ett presentkort, det är helt gratis!
Ni kan skaffa den på flera olika affärer, så som HM, gina tricot, vero moda, osv.
Ni ska bara samla poäng och sen är det klart :)

VG

Fick VG på psykologiprovet. Ville ha MVG men ändå glad, ville INTE ha G + det är en svår kurs!
Sticker och tränar nu.

Gmorning

Älskar den där känslan när man för högst 5 sek känner en extrem lycka och man blir pepp på allt!
Är helt förkyld och hängig, så borde egentligen stanna hemma men nae jag ska om en stund kämpa mig till engelskan. (2 timmars plåga) och sen är jag fri för dagen, hur nice är inte det? :D
nej nu ska jag slänga i mig en macka,

Some shoping

Blev lite shopping för min del i eftermiddags med mami! Halsduk, strumpor och vantar. Yes, taggar vintern.
Också har jag umgåts med världens underbaraste person! Ikväll blir det att träffa lite annat folk
Drar mig ifrån allt negativt nu

Bored to hell

Har riktigt, riktigt tråkigt och alla går i skolan! Wääh. Har verkligen ingenting att göra och nej det är inte synd om mig..har bara fruktansvärt tråkigt. Tänker INTE sitta hemma en enda dag efter studenten!

Gnight

godnatt

För jäkla härligt med träning

Nyss hemkommen från träningen. Blev styrka & smidighet idag! Riktigt härlig träning och det känns skönt nu efteråt, duktig + pigg&glad :))
Lyckligtvis var det tydligen Göteborg idag (IDOL) så jag missade inga oväntade/väntade överraskningar.
Ska fixa käk till mig nu och ta en dusch samt kolla på idol.

Träning på g + happyfacebild

Sticker och tränar nu!


Inget vettigt!

Slutade kl 15 idag och vi är klara med vårt projekt nu :D blev rätt ball ändå!
Ikväll blir det träning skulle jag tro. Har inget vettigt att skriva just nu känner jag..
det finns så mycket bättre där ute i världen för mig än du,du och du
längtar till de kommande dagarna


Vill inte?

Vill inte operera mig?!

To school

drar mig mot skolan nu, woop
har märkt att denna bloggen påminner lite om twitter

Sweet,sweet nightmares..I hate you.

sluta förfölja mig i mina drömmar! Jag behöver inte det där längre.

vaknat flera gånger inatt på grund av olika anledningar..hemskt när man drömmer såna drömmar som har hänt i verkligheten som psykar en i drömmen precis som det ska betyda något? Typ ett tecken eller något.
somnar om igen nu, och hoppas på det bättre.

I'm out of control

Känner mig riktigt, riktigt lost. Måste hitta en väg. En livslång resa

don't worry about a thing, 'cause every little thing is gonna be alright

Cheer up, emo!

.. tycker du ska behandla honom bättre, var trevlig! Det kommer löna sig, så snäll som han är mot dig OCH alla andra. Cheer up, emo! hade inte heller skadat om du var lite trevligare mot mig också. FÖR DET PÅVERKAS! Man behandlar folk som de behandlar en själv. Och ja, du är riktigt emo. Hoppas du blir bättre, för jag vet att du har det tufft. (Tror jag?)

Känslan som uppstår..

Känslan som uppstår när man har ätit ett 200grams choklad..

Today I don't feel like myself

Kom hem för en stund sen och har hunnit städa sen dess! Slutade tidigt idag men jag och Mariam var tvungna att prata med Praktik-kvinnan så vi stannade kvar. Hon verkade rätt trevlig..fast..nja. Skönt iallafall att jag har en praktikplats nu!
Blir mer och mer sugen på att blondera nu..kanske ikväll? Hm får se! Något positivt när jag var på Toppen nu i eftermiddags var att jag stod och kollade på färger, så såg jag pappa en bit bort. Gick fram till honom och vi började prata, sen frågade han; skulle du köpa något godis eller så?
jag; njaa..vet inte riktigt!
pappa: men välj ut något du vill ha så köper jag!
Det gjorde min dag!

Don't wanna fall asleep

Har ett minimiproblem. Är trött men vill inte sova. För jag vet att jag kommer vakna kl 5.00 imorgon och vara jättepigg.
Och jag har några funderingar..ska man köpa något blonderingsskit och testa att slinga själv, hemma? Eller ska jag vänta tills det är dags att gå till frisören? Kan inte bestämma mig! Hade varit bra om någon kommit med tips, med egna erfarenheter!

Ny blogg?

Så. Nu har jag gjort en ny blogg, har även en annan på devote.se så får se var jag trivs bäst men kommer iallafall inte ta bort den andra (för många minnen).
Har haft en blogg här innan för några år sen men fattade inte mycket så jag övergick till devote.
dags att göra mig iordning, psykologiprov imorgon!

Välkommen till min nya blogg!

Hope you'll like it!


RSS 2.0